Terra en Lou

De geboorte van jouw leven

Jouw conceptie, zwangerschap en geboorte zijn van grote invloed op de mate waarin jij jezelf en het leven kunt ervaren. De eerste prille fase van het leven hoort een tijd te zijn van vreugdevolle verwachting, ontwikkeling en hartelijke verwelkoming. Een primaire, zo belangrijke ervaring van het beschermende gevoel gewenst te zijn, van het geborgen gevoel er te mogen zijn, een ervaring dat al je behoeften liefdevol vervuld worden. Echter de kans is groot dat we in deze cruciale periode van ons mensenleven getraumatiseerd raken.

I invite you to lie down
In the cosmic womb of bliss
I feel you and lovingly hold you
To receive unconditional love

I welcome you in the cradle
Of the divine mother love
I feel you in all your beautiful
darkness and light
Calling your Soul home

Een traumatische of stressvolle conceptie- of prenatale gebeurtenis, een uitdagende prenatale omgeving en/of een moeilijke geboorte kunnen ons een geïsoleerd gevoel geven in het diepst van onze kern. Helemaal als die gebeurtenis onopgelost of niet erkend blijft. Dit soort ervaringen worden als fysieke en energetische imprints opgeslagen. We zijn ingeprent op alle niveaus: emotioneel, psychologisch, fysiek, cellulair, spiritueel, voorouderlijk, en cultureel.

We zijn ons misschien niet bewust van deze imprints, maar ze zijn op veel manieren diep aanwezig in ons leven. Elk ontwikkeling later in het leven wordt beïnvloed door de onopgeloste imprints. Ze zijn van invloed op onze gehechtheid, ons niveau van aanwezigheid in ons leven, en ons vermogen om liefde te voelen of te ontvangen, of om diepe verbinding te maken. Onze ervaringen vanaf de conceptie kunnen dus grote invloed hebben op hoe we later ons leven leiden.

Therapiesessies

Ik gun het ieder mens om zijn scheppingsreis te kennen en daarin gehoord en ontvangen te worden. Dit is een natuurlijke en noodzakelijke behoefte. Gehoord worden in verbinding helpt ons om onze ervaringen te integreren en een gevoel van verbondenheid te voelen.

Jij mag worden opgenomen, geliefd en gezien tijdens deze meest buitengewone en fundamentele tijd van jouw leven. Als jouw ouders deze behoefte niet vervulden, kan ik als therapeut de helende relatie bieden waarmee jij kan worden gehoord en je levensreis kan helen. Er is altijd een mogelijkheid om terug te keren naar een ervaring van gezondheid, heelheid en liefde.

Ik begeleid je in het je bewust worden en ‘herschrijven’ van jouw imprints uit deze prille fase van jouw leven. Je lichaamsbewustzijn is de ingang voor het werken met deze prenatale imprints, omdat de imprints opgeslagen liggen in jouw cellen. Ik maak daarbij gebruik van fysieke aanraking, heel subtiel energetisch werk, het lezen van je energieveld, klank, healing en systemisch werk.

Dit alles heeft het doel dat jij je hele zijn (wie jij in essentie bent) kunt belichamen en leven. Uit ervaring weet ik hoe ongelooflijk spannend dat is. Ik werk daarom in kleine stapjes. Jij bepaalt jouw tempo. Ik ben er voor jou en ik blijf aanwezig bij alles wat is en bewust wil worden, vanuit onvoorwaardelijke liefde voor wie jij in essentie bent.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.