Terra en Lou

Voor jou

Soms is daar het moment waarop je merkt: er moet iets gebeuren. Het fundament waarop je jezelf hebt opgebouwd wiebelt. Je twijfelt over wie je bent, waar je (voor) staat en waar je heen wilt. De innerlijke roep naar vrijheid wordt luider. Je voelt een sterk verlangen om te zijn wie je in wezen bent. Je ware zelf wil niet langer verdrongen zijn.

Daarvoor zal je terug moeten naar het punt waar de verwijdering van je ware zelf ooit begon, om op dat punt stil te staan en het stuk van jezelf de aandacht te geven waar het al zo lang naar verlangt. Het onbewuste wil bewust gemaakt worden. Hiervoor is het nodig om je te (her)verbinden met jezelf op alle lagen; emotioneel, fysiek, mentaal, energetisch en kosmisch. Vanuit de verbinding met jouw ware zelf, met wie jij in essentie bent, kun jij jouw eigen leven vormgeven.

Vervelende of heftige gebeurtenissen kunnen we niet voorkomen, ze horen bij het leven. Wel kun je de betekenis en impact ervan veranderen door niet bang te zijn voor waar de gebeurtenis voor staat, maar door je te openen voor de lering en heling ervan.

Ik bied voor dit openen de veilige bedding en het pure contact door jou in je essentie te zien, te voelen en te ontmoeten. Vanuit mijn eigen bewustzijnstransformatie, helderheid en contact met mijn essentie bied ik die veilige ruimte aan die voor jou nodig is om het contact met jouw eigen essentie te herstellen. Vanuit dit wezenlijk contact met mezelf stromen mijn licht en liefde. En vanuit die bron nemen mijn woorden en handelingen tijdens sessies een helende vorm aan. Ze zijn de dragers van licht en liefde, die jou in de kern van jouw eigen licht en liefde laten thuiskomen

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.